997296.jpg

Hey taas<3

Tiedätte varmaan, että nyt on tullut tosi kylmä? (Ihana aihe..^^') Ostimme jo pari kuukautta sitten minulle syystakin - se on minusta ihana<3 Jotenkin kun kävelen syysamuina kouluun, mietin ihmisten pukeutumista - jotkut pukeutuvat mustaan, jotkut värikkäisiin ja iloisiin vaatteisin ja jotkut taas eivät kiinnitä huomiota pukeutumiseensa. Vaatteet paljastavat ihmisestä aika paljon, mutteivat sisintä.

Sama pätee ulkonäköön - voi olla todella huoliteltu ja elegantti, mutta sisältäpäin on ihan romuna.
Sen takia pyrin aina tutustumaan ihmiseen - haluan ymmärtää toisten sisintä paremmin, niin voin olla parempi ystävä<3

Niin ja näin, lähdemme jouluna matkalle - itseasiassa aika kivallekkin matkalla. Nimittäin Thaimaaseen! Toisinaan minua vähän huolettaa ja jännittää - Thaimaassahan on ollut tsunameja, ja hirmusateita.. Vai mitä nyt ovatkaan :'>

No, uudet kokemukset tuovat elämään jännittävyyttä (en osaa taivuttaa sanoja oikein, mutta mitä väliä :D), ja minulla on ainakin jotain kerrottavaa lapsenlapsille!

Lapsista puheenollen - ne ovat aika söpöjä, eikös? Meidän äikänkokeessa oli tehtävä, jossa piti perustella, mitä ovat lehmä, auto ja vauva.

Melkein kaikki luokkalaiseni kirjoittivat, että vauva on rääkyvä olento, joka haluaa vain maitoa. ( Ei omanikaan ollut parempi: Vauva on ihmisestä syntynyt ihminen x'D)

Mutta eiväthän ne vaavit koko aikaa vain itke - itseasiassa vanhempana olisi upea nähdä, miten oma lapsi kehittyy, ja oppii uutta!

Pikkuveljeni on ekalla, ja on alkanut oppia lukemaan ja kirjoittamaan. Yksi ilta hän istui pöydän ääressä. Kysyin, mitä hän tekee, ja hän sanoi piirtävänsä sarjakuvaa - otin hänen vihkosensa käteeni, ja katsoin.

Siinä luki isoilla, huterilla kirjaimilla: Epäonnen pikku-ukko. Naurahdin, ja aloin lukemaan sarjakuvaa. Siinä pikku-ukko taisteli olioita vastaan, ja joka puolella luki: Auu, aaauuuaah, iiih.

Siitä tuli kyllä hyvä mieli, kun huomasi pikkuisen kehittyneen.

Eli, jos teillä on siskoja, rakentakaa siltojä välillenne. Itse pelaan paljon pikkuveljeni mieliksi videopelejä, koska hän tulee aina todella iloiseksi niistä.

Kyllä ne sisaret osaavat olla mukaviakin<3


Olen ollut nyt kaksi päivää pois koulusta, koska olen ollut kipeänä. Yhtenä iltana äitini tuli isosiskoni kanssa kirjastosta, ja hän antoi meille herkkuja
- isäpuoleni sanoi, että sipsit ovat mauttomia, ja pikkuveljeni sanoi, että hänelle tuodut sipsit ovat vääriä. Äitini antoi minulle mangan, joka oli tietysti ihan väärä. Katsoin, kuinka kaikki valittivat vain. Sitten sanoin äidilleni, että ei se haittaa, että tuli väärä manga. Ja kehuin herkkujakin vielä. Rutistin äitiäni, koska en tahtonut hänelle pahaa mieltä.

Joskus voi ajatella itsensä tuohon tilanteeseen - tuot kaikille iloa, ja sitten saat takaisin surua ja valitusta.

Se tuntuu niin pahalta, ettei varmaan osaa tuntea sitä, ennen kuin on kokenut.

Taidan tästä lopetella, pitäkää hauskoja kuukausia<3 :3