654665.jpg

Moi ja hei!
Kertokaapas, mitä suunnitelmia teillä on tälle päivälle, tai mitä ootte tehny :]
Tänään en heränny myöhässä- päinvastoin. Heräsin paria yli kahdeksan, mutta olin silti viimeinen joka heräsi meidän perheessä.

Hitsi, täytyy pyytää, että äiti veisi mut elokuviin - se on luvannu! Ehdottakaapa jotain nyt elokuvissa pyörivää, tai jotain, joka tulee piakkoin elokuviin! Itse en osaa melkein ikinä päättää :D

Uusin Harry Potter voisi olla kyllä hyvä - mutta Pimento on siinä aikamoinen floppi :/
No, ei kaikkea voi tehdä täydellisesti ^ _ ^

Muuten, kesän aikana kannattaa olla paljon ulkona! (Joo, oon paraskin puhuja..- en oo ollu nyt yhtään ulkona..- _ -) Harmi vain, että en itse jaksa yksin olla ulkona.. täytyy aina monkua joku kamun seuraksi. No, onneksi meen mökille vknloppuna, niin ehkä sitten ulkoilisin edes vähän. Voi vitsi, mun täytyy metsästää kaupasta Ylpeys ja ennakkoluulo DVD. Se on yksi ihanimmista elokuvista, mitä oon nähny! Ihastuin siihen Herra Darcyyn. (Näyttelijään ja itse hahmoon). Se on niin komea. Tokihan se on aika ylpeä ja sellaisen, mutta kuitenkin. Tarkoitan nyt sitä uudempaa Ylpeys ja Ennakkoluulo lokuvaa. En vanhaa poropaidan näyttelemää!

Niin, ja jos eteen sattuu, kannattaa  katsoa elokuva nimeltä Forrest Gump. Se on ihanan viaton, mutta silti surullinen omalla tyylillään. 

Forrest Gump:
656676.jpg

Ylpeys ja Ennakkoluulo:
656683.jpg

Kannattaa katsoa nämä elokuvat! :D

No, jätän asiani tähän, ja hyviä päivänjatkoja teille ^ _ ^
- J