745829.jpg

No huomentapäivää, koska kirjoitan tämän aamupäivällä. :>

Olen huomannut, ettei blogissani jaksa viihtyä. Se on täynnä kaikkea ihmeellistä sälää, niin ettei siellä jaksa oikein olla.

En tiedä, kauanko jaksan pitää blogia pystyssä. Yksin täytyy raataa ja kantaa kaikki taakka, mutta luulen, että kun saa positiivista kommenttia, saa myös voimaa ja innostusta jatkaa. Ainakin minun kohdallani on näin. Serkkuni eivät juurikaan enään kommentoi (ehkä, koska minä en ole ehtinyt kommata heille..), ja serkuilta saan kaiken ydinvoiman. Siksi innostukseni tähän blogiin... taitaa olla sammumassa.

No, en minä sitä vielä ainakaan lopeta, äkkiä kommaamaan serkuille, että he antavat sitten voimaa takaisin. Kommenttivoimaa<3

Mutta tekstini ovat nykyään niin tylsiä, että ei kuin pari jaksa kommata. Siinähän se on; eka kaikki tykkäävät blogista, sitten enään yksi tai pari. Se sattuu, kun joutuu tippumaan ylhäältä suoraan alas.

Täytyy olla ahkera, että muut jaksavat olla ahkeria takaisin, eikö?
Kai se on niin, mutta en ole 100% varma, jaksaako kukaan enään lukea tekstiäni.

Mutta nyt siitä aiheesta poiketen, minullakin on elämä kerrottavana. ^ ^

Isäni ja minä menemme joku päivä Heurekaan. En ole varma, tänään tai huomenna. Oikeastaan meidän piti mennä jo eilen... No mutta, oletteko te käyneet joskus Heurekassa? Minusta siellä on todella kivaa, mutta olisihan kaverin kanssa kivempaa, tietysti. Mutta pääasia, että näen isääni. He äidin kanssa erosivat, kun olin n. 0v-1v.

Maailma on julma, ainakin välillä. Jokainen kokee joskus julman hetken. :]

Ja sitten, halusin kertoa "lapsuudentarinoista". Tykkäsin pienenä kirjoittaa isosiskoni ikivanhalla koneella tarinoita, heti kuin opin kirjoittamaan. Myöhemmin kirjoitin sitten uudemmalle koneelle. ( Mutta en kyllä sen parempia tarinoita..)
:
Ensimmäiset tarinat olivat:


- Possu Pontevan päiväkirja
( Ensimmäinen lause: Tänään *piip* löysi minut puskasta.) (Tuo piip on minun oikea nimeni. Se on sensuroitu.)

- Lisko ( tai jokin liskotarina se oli.)
( Ensimmäinen lause: En muista, mutta muistan viimeisen; Eräänä päivänä lisko oli karannut.)

- Kakkakasa ja pissatiukunen ( Voi apua x'D)
( Koko tarina: Olipa kerran kakkakasa ja pissatiukunen. He riitelivät vessanpöntössä, kumpi on tyttö ja kumpi poika. Pissatiukunen väitti olevansa tyttö, mutta kakkakasakin tahtoi olla tyttö. Niin pissatiukunen suuttui, ja veti kakkakasan viemäriin. Mutta hän joutui sinne itse myös.) ( Muistan tuon noin, koska se oli minun mielestäni kiva tarina..)

- Hymiöiden maa
( Ensimmäinen lause: Oli kerran hymiöiden maa.)

Ja siitä seurasi:

- Harry Potter ja viisasten kivi - omin sanoin.
( Ensimmäinen lause: Olipa kerran poika nimeltä Harry Potter.)

- Viisi tyttöä
( Ensimmäinen lause: En muista - _ -)

- Tallijengi
( Ensimmäinen lause: En muista - _ -)

- Stacie Fergusioinin päiväkirja
( Ensimmäinen lause: En muista, mutta voinpa kertoa tämän idean :'D. Stacie fanittaa Black Eyed Peasia, ja hänellä on samantapainen nimi ja sukunimi, kuin bändin naislaulaja Stacy Fergusonilla. Ja hänen kaverinsa nimi on Will, joka sattuu olemaan myös bändin toisen päälaulajan Will.I.Am:in osa taiteilijanimeä.)

Sitten oli Siskoni on noita - ficit:
- Piper Menneisyydessa ( Pidin tästä, mutta se hukkui..)
( Ensimmäinen lause: Piper pesi pyykkiä yläkerrassa.)

- Se Siskoni on noita ficci, jossa oli Aragon, Frodo ja Gandalf.
( Ensimmäinen lause: En muista, mutta muistan erään lauseen varsin selkeästi; "Hei Gandu, piffaaks ompun? Frodo kysyi. Kyllä tämä tarina varmaan on vielä jossain..)

- Diivamainen kolman
( Ensimmäinen lause: Ei mtn hajuu..)

Että tälläistä. Oudointa on, etten muista uusimmista tarinoista melkein mitään, mutta nuista vanhoista melkein kaiken!

Ja näin muistellen, hei hei!

- J