700841.jpg

Heyy kaikki! Tänään oli kiva päivä, jeps jeps! :D

Olemme yhä serkuilla - sen tiedätte/arvaatte varmaan jo. Lähden ehkä huomenna. 
Arvatkaa mitä - sain tänään "Sisu" - Salmiakkilakritsipastilleja! (Inhottaa kirjoittaa yhteen, mutta kun se kirjoitetaan nuin.)
Mikä on teidän ns. "lemppari" karkkinne? Minun on E H D O T T O M A S T I Sisut! (Siis punalieskaisessa pussissa olevat, ei ne pehmeät..)

Muuten, nyt kun on kysymysinto päällä, niin kysyisin vielä, onko teilla jokin asia mitä ilman ette MILLÄÄN voisi elää? (Emme ota mukaan kotia, perhettä, ruokaa ja juomaa - paitsi jos on jokin ruoka/juoma, jota ilman ette voisi elää..)
Minä pystyisin hyvinkin elämään ilman eletroniikkaa, ja kaikkea, mitä nykyään on. Voisin ihan hyvin palata 1700 - 1900 luvuille. Ei haittaisi laisinkaan. Olisi kiinnostavaa nähdä, minkälaista elämä tuolloin oli.
No, en ehki olisi niin onnellinen ilman luettavaa, mutta eikös silloinkin ollut kirjoja? Kyllä.

Odotatteko jo innolla koulun alkua? Minusta kesäloma saisi jatkua vielä vähän.. pidempään. Täällä serkkuni (nykyään) Sugarin (Ennen Cutie..) on kivaa - täällä tallustaa alle vuoden ikäinen pallero, uusi serkkuni. Ollaankin pallopöksyn kanssa lehitetty monta kivaa leikkiä - pallero rakastaa Tuiki Tuiki Tähtönen - biittiä. On se vaan niin suloinen, olen onnekas, kun pallopöksy on serkkuni ^ ^

Käväisimme tänään uimassa. Vesi oli (minusta) kovin lämmintä. Nyt kun on tälläinen "Ei kiloja, huspois" - projekti meneillään, on mukavaa uida! ( Ei silleen, että olisin läski. En halua mitään kiloja :'>)
Vauvana taisin olla pyöreä, mutta silti laiha. Olen aika tyytyväinen nykyiseen kokooni - ei ole onneksi mitään kalorikammoa :>>. 

Onpas kello muuten jo paljon - olen kirjoittanut tätä hassua kirjoitusta jo yli puoli tuntia O _o
Mites se aika nyt noin kuluu?

Jaa, taidan mennä pallopöksyn luo. Pitäkää hauskaa lukiessanne - siis jos nyt luette mitään.
Sayonara.

- J

(Muuten, kun jotkut ehdottelevat, että vaihdan taustan, niin ilmoitan vain, että se vaihtuu vasta heinäkuu - elokuun välillä, tai sen jälkeen..)
( Ainiin, otsikko nyt vähän sekoilee taas jotain :'D)