647938.jpg

Tänäänpäs lähdenkin kotiin täältä serkuilta - ehkä ehdimme vielä tekemään jotain.
Hei, erityismaininnan annan niille, jotka ovat tänne kommailleet. Kiitos TODELLA paljon, sillä ilman teitä blogini ei olisi alkanut pyörimään. ^ ^

Ja sitten, viimeaikoina olen alkanut miettimään, että pitäisikö alkaa kuntoilemaan vähän enemmän. Pitäisi katsos pysyä kuosissa. Koulussa olevien liikkatuntien avulla oppilaat saa tehokasta liikuntaa, mutta kesälomalla pitää pitää huolta itse kunnostaa.
Opet kai haluavat meidän itsenäistyvän -tai sitten kesäloma ei liity mitenkään liikuntatunteihin. Veikkaan, että kumpikaan ei ole oikea vaihtoehto. Sillä kesäloma on meidän palkkamme kovasta kouluvuodesta.

Mutta, niillä, joita kiusataan koulussa, on paljon rankempaa. Heidän pitää kestää läksyt, kokeet, ja vielä kiusauskin -ja kotityöt kotona! Aivan liian rankkaa... Onneksi kuitenkin joissain kouluissa ei ole sellaista ns. "luokittelua". Kuten meidän koulussamme. :P

Onhan muo sanottu joskus eskarissa kaikenlaiseksi, mutta osaan sanoa takaisin. (Vaikkei saisi kostaa...)
Riidat ovat elämän ärsyke. Kun tulee riita, kaikkia ärsyttää. JA epävalmiit tekstit, mutta tämä kirjoitus ei käsittele niitä..

Pidän kovasti söpöistä asioista -mutta myös isoista ja cooleista. (:> Älkää pilkatko.)
Söpöt ovat jotenkin niin söpöjä. Harmi, että aina kun yritän piirtää hamsterin, se ei näytä hamsterilta. Miksi aina, kun yritän tehdä kiintoisan aiheen, se muuttu oudoksi löpinäksi?

Ja sitten, löysin kuvan, joka muistuttaa minua ja kavereitani.

647964.jpg

Hui, tästähän tulee ihan outo kirjoitus. Tai, no se on jo outo.
Ja nyt, mhh..
No, kai lopetan löpinän tähän...
Sayonara!