726255.jpg

Mutta se ei tarkoita, että joskus pääsisin Japaniin. - _ -
Mökillä oli vaihteeksi ihan kivaa, kun siellä kerran oli kamujakin.. Tosin poikapuolisia, ja ollaan tunnettu ihan pienestä asti. Melkein ku serkkuja ne..

Juu juu. Olisi kiva joskus mennä vähän pidemmälle lomalle, Japaniin, ja ostaa Harajuku Stylea. Se on niin kaunista, tosin minulle ehkä liian runsasta ja rempseää.

Jos olisin japanilainen, voisin ostaa niitä ihania mangakirjoja! Mutta sekin olisi vain "jos". Ja kaikki maailman ihmiset jossittelevat. Ehkä joku japanilainen haluaisi olla Eurooppa - tai amerikkalaisen näköinen? Varmaan aika monikin vaihteen vuoksi. Mutta me emme voi japseiksi muuttua, eikä japsiksi eurooppalaisiksi.

Niin, kävimme tänään ihan taviskaupoissa. Kävimme myös eräässä tietyssä liikkeessä, josta äitirakas osti minulle mangasetin. Siihen kuului; paperia, josta ei mene läpi, monta väritussia, rajauskynä, engantilaiset + suomalaisia ohjeita, sekä äiti osti vielä erillisen mustan piirtokynän. Ja nyt olen iloinen! Kokeilin heti, ja siitä tuli minusta sangen hieno. Tussit ovat kuin unelma. :D

Niin, ja sain yhden lehden.. :] Äitini taita ostaa minulle liikaa kaikkea - mutta en ole lellipentu, vaikka saankin paljon kaikkea. Meidän piti huomenna mennä katsomaan elokuvaa "Kirjava huntu", mutta ei se sitten onnistukkaan. En syytä ala sepittämään.

Ainiin, kävimme myös kirjastossa! Lainasin nämä kirjat:

- L.M Montgomery - Jane Victoria tulee kotiin

- Gosho Ayoama - Salapoliisi Conan

- (en tekijää muista) - Ragnarök

Nuin. Lisään sitten, jos jotain unohtui.
Lähdemme muuten perjantaina mökille - taas. Ei voi mitään, vanhemmat päättävät sen, ja se potuttaa ihan hirveästi - mutta yritän olla urhoollinen, ja niellä tappioni. Vaikeaa se on - mutta miksi pidän jotain ihme kuningaspuhetta taas? Annan olla, ja suon teille ilon lukea kaunista - kröhöm - kirjoitustani.

Sayonara ja arigatou. Piip.

- J

Ja niin Jackiesta ei kuulunut - öh, siis moikka :'>  (Meinasin kirjoittaa jonku surkuromaanin tähän..)