739978.jpg

Hellurei, Jackie täällä! (taas...)
Mitäs teillä menee? Toivottavasti viikonloppuna oli hauskaa. ;]
Juu, minulla ainakin oli! (Huomaako sen noin helposti?)
(Muuten, nyt Jack Sparrowlla on apinaJack ja possuJack.. xD Että näin!)

Kuten jo aiemmin mainitsin, kävimme Tammisaaressa. Voi, siellä on aina niin paljon kaikkea ihanaa ostettavaa, ja rakastan merta, ja sen tuoksua! Ekana iltana meidän piti mennä aikaisin nukkumaan, mutta se taisi hiukan minun kohdallani venyä. Söin kauheassa stressissä jääkaapin kaikki jäät. n_n Kävin myös pellolla kävelemässä, kunnes sinne tupsahti peura! Minun ja peuran välissä oli vain vähän heinää, ja oli todella mahtavaa nähdä sen pitkät loikat. :D

Sitten myöhemmin tuli vatsa todella kippuraiseksi (niistä jäistä..).h No jatketaanpa. Aamulla minut herätettiin viimeisenä, ja söin lasin mehua ja yhden pikkuruisen karjalanpiirakan aamupalaksi. Venematka kesti noin 30 minuuttia, niin ehdimme siinä syödä eväitä.

Kun saavuimme Tammisaareen, niin oli kello jo jotain yli 13. Ei se haitannut, sitten vain shoppailemaan! :} Pikkuveljeni ja isäpuoleni eivät vaatekaupoissa jaksaneet roikkua, niin he menivät satamaan kävelemään. Kävimme Benettonissa, Lindexissä.. Ostin pari paitaa
ja polvisukat.

Kävimme myös ihanassa "kaunistavara" liikkeessä, jossa ostin ihanan mustan merirosvo possun, jonka nimesin Jackiksi. Ü
Ostin myös kyseisestä liikkeestä Merderille ja Sugarille pienet tuliaiset... (Haa, jännää.) Ja ärrältä ostin Oh!My Goddes 2:sen.

Ja sitten söimme todella hyvää ruokaa (= lehtipihvi ja ranskalaiset, cokis..) eräässä ravintolassa, ja takanamme mölysi humalajoukko. No, jälkiruokana valitsin vaniljajäätelön suklaakastikkeella. :] Oli muuten todella hyvää!

Lopuksi kiertelimme satamassa, ja minä kuuntelin mp3:sta sen ajan..^ ^ Oli myös eräs käsityö liike, josta äitini ja pikkuveljeni ostivat sellaiset "helmi liskot". Minä en halunnut, että minuun tuhlataan yhtään enempää rahaa.

Oli todella kivaa! Sitten loppu viikonlopun ei tapahtunut sen kummempia. Oli aika nätti sää, mutta uimaan en halunnut yksin mennä. - _ - Sinne rantaan tuli katsos sinilevääkin  :o.

Juu, ja sitten päästään toiseen asiaan ; nimittäin, sain kolme päivää ennen mökille lähtöä idean, että alan höystämään jonkinmoista realistista tarinaa. Kehittelin sitä koko viikonlopun, ja jos kiinnostaa lukea, sano se. Nimittäin, jos joskus haluavat lukea sitä, niin pistänpä alun sitten tänne. ^ ^ (Höh, kukaan ei kuitenkaan halua. Sitten kirjoitan sitä omaksi iloksi, ei siinä ole ongelmaa :>)

Juu, ja se mangasarjakuvani saa lepotaukoa. Täytyy keksiä siihenkin vähän jotain juonta mukaan.

Odotellen, Jackie.
Ps. Tuo Jack Sparrown lemmikkipossu Jackia ei tietenkään elokuvissa ole oikeasti...