661749.jpg

(Jos haluat musiikin pois, katso edellistä kirjoitusta. Stop - nappulastahan kaikki osaavat painaa, eikö vain?)
Hei kaikille kotona/muussa paikassa olijoille :']
Sain idean, mutta kysyn teiltä, onko se hyvä. Ajattelin, että laittaisin sellaisen "Viikon biisi" jutun, että aina joka viikko, on uusi viikon biisi. Mitä mieltä olette? Olisiko se hyvä idea? :> En haluaisi tehdä sitä, jos kukaan ei yhtään välittäisi siitä.

Ja sitten tämänpäivän asioihin. Menemme tänään sinne (ärr.) mökille, ja en viikonloppuna voi vastata kommentteihin. Lähdemme kyllä vasta illalla, joten laittakaa nyt päivällä, ja iltapäivemmällä kommenttine. Ehdin lukea ne vielä, ja ilahtuisin, jos kommaisitte jotain ^ ^

Jei, sitten kun olen lukenut Ylpeyden & Ennakkoluulon, siirryn (äidin) kirjaan nimeltä "Keltaistes sitruunojen ravintola". Vai mikä nyt olikaan. Luin alun, ja se vaikutti kovin kiinnostavalta. En ehtinyt muutes ollenkaan katsoa sitä Falling Beauty- elokuvaa. Ei haittaa, ei lopulta niin kiinnostavalta tuntunutkaan.

Pidän kovasti musiikista, kuten olette ehkä huomanneet. Ja kirjoista, elokuvista ja - mangasta ja animesta. On monta asiaa, mistä ihminen voi tulla iloiseksi, ja mistä ihminen voi pitää. Minusta on ihanaa tehdä niin monta asiaa, mitä ei ennen voinut tehdä. Nykypäivän nuoret pitää itsestäänselvänä, että on elektroniikka laitteita, ja tietokoneita, mutta he eivät osaa kiittää siitä. He huutavat vanhemmilleen, raivoavat eivätkä ole mistään kiitollisia. (Kuulostaa ihan joltain sherrymummolta..) Mäkin olen joskus tosi kiittämätön, enkä joskus ajattele ollenkaan, että saatan loukata vanhempia. Ennenvanhaan oli lapset paljon kunnollisempia ja kiitollisempia, kun nykyään. Et voi varmaan itsekkään olla myöntämättä sitä, eikö totta? :>


Mitä te toivoisitte, jos saisitte toivoa IHAN MITÄ tahansa, mutta vain yhdellä toivomuksella?
Mä toivoisin, että saisin palata ajassa taakseppäin, ja elää sellaista 1700- 1800 lukua. Se olisi todella ihanaa<3 Mutta ei maailmassa ole tuollaista mahdollisuutta, joten ei voi mitään.

Kiitoksia vielä aiemmista kommenteista, kommentoikaa toki lisää!<3
-J