695663.jpg

Siis ihan totta. No, mitäs teille, pulliaiset? Täällä päin menee hyvin!
Serkuilla olelen - en tiedä, lähdenkö sunnuntaina. - _ -
Mitäs olette puuhailleet? Toivottavasti juhannus meni mukavasti kaikilla - minulla meni se, miten nyt meni.

On ollut kovin sateista näinä päivinä - pidän sateesta, jos ei ole sattunut suunnittelemaan mitään päivälle, ja voi olla vain kotosalla kuuntelemassa sateenropinaa. Mutta me nukuimme mökillämme teltassa - ja kuinka ollakkaan jouduin pakenemaan neljältä aamulla sisälle, koska oli kovin kosteaa. Tulimme veneellä (Tietysti!) pois, ja kävimme eräässä antiikkiliikkeessä. Siellä oli intiaanien piippuja, ja muitakin piippuja, tuoksuja, kivaa roinaa, ja jonkilaisia hygienia juttuja. Äitini osti minulle ruusuilta tuoksuvan pussukan. En tiedä, mitä muut ostivat, mutta serkkuni Cutie osti äidilleen tuliaisen, ja vanhan ajan mustekynän. Koko tämä aika mökillä on mennyt kuitenkin hienosti, vaikka juhannusyö meni surkeasti.

Pidän uimisesta kovin, enkä usko olevani ainut. Uiminenhan on hyvää liikuntaa kesällä, ja se auttaa aineenvaihduntaan.

Äitini oli eilen ostanut minulle Fantasy - nuortenhajuveden. Nyt vain odottelen, että hänkin saapuu serkkujeni luo, ja saan haistella sitä  ^ ^ Kun olimme laivareissulla, näin kyseisen hajuveden, ja se oli todella hyvän tuoksuista.

Kesäinen ilma sopii paljon paremmin kesään -  tietenkin. Harmi vain, että ilma tuolla ulkona näyttää melkein syksyiseltä. Joko on todella sateinen kesä, tai sitten se johtuu ilmastonmuutoksesta.

Jossain vaiheessa voisin tehdä "Viikon Biisin". En vieläkään ehdi sitä tekemään, joten sitä täytyy lykkäillä. Samalla kun kesä etenee, synttärit lähestyvät. Elokuussa on syntymäpäivät, ja sitten saan kaikkea kivaa :'> Haluaisin kyllä synttäreilläni, että rakkaat ihmiset olisivat silloin lähelläni. Ainakin aion toivoa Ylpeys ja Ennakkoluulo - kirjaa. Mutta voihan mieli vielä muuttuakkin ^ ^ Kuitenkin, mummini on hyvä ostamaan kirjoja. Häneltä voi sitten toivoa jonkun kivan kirjan :>

Kenellä muulla on elokuussa synttärit? Ja jos ei kenelläkään, niin missä kuussa sitten?
Olen iloinen, etteivät synttärini ole jouluna - silloin saattaa saada vain synttäri - tai joululahjan - eikä molempia. Se on kyllä usein kiinni myös vanhemmista. Ainakin minun mielestäni.

No, en ala kirjoittamaan romaania tähän, eli stop tykkänään, ja serkun luo häntä viihdyttämään - paitsi jos hän hyökkää koneen ääreen - _ -

- J